Alsancak'ta nerede kahve içmeli ?

İzmir'e gelip, güzel bir kafede kahve içmek isterseniz ve tercihinizi Alsancak'ta bir mekandan yana kullanmak istiyorsanız size önereceğim bu 3 kafeden birine gitmelisiniz..

1- Twins Coffee Roasters İzmir
 
   Alsancak'ta Fransız Kültür Merkezi'nin tam karşısında yer alan bu minik kafe, özellikle soğuk latte konusunda fazlasıyla başarılı. Fiyatı 8 lira ve fiyatı değişmeden içine istediğiniz şurubu eklettirme şansınız var. Benim kişisel favorim karamel aromalı soğuk latte. Fakat bunun dışında kahvenizi istediğiniz şekilde yapıyorlar.




2-  Baristocrat 3rd Wave Café & Roastery

  Pasaport İskelesi'nin yukarısındaki bu kafe özel çekim espressosuyla yumuşak içimlik bir kahve imkanı yaratıyor. Bana kalırsa fiyatına göre kahveler biraz küçük bardaklarda servis ediliyor. Ama lattesinin tadı oldukça başarılı. Alsancak Sevgi Yolu'na gitmek isterseniz hemen Sevgi Yolu'nun başındaki bu kafeye oturun derim.




3- Two Cups - Coffee Bar & Roastery

  Kıbrıs Şehitleri caddesinin sonuna doğru Leman Kültür'ün ve Starbucks'ın yanında yer alan bu kafe benim favorim.  Lattesini özellikle tavsiye ederim. Oldukça yumuşak içimli ve benim gibi kahve severleri cezbedecek büyüklükte bardaklarda servis yapılıyor.

 


  Bu 3 mekanda da içeceğiniz kahveden memnun kalacağınıza eminim. Hepsi birbirinden farklı konseptte fakat 3 kafe de birbirinden güzel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.